Porrotx : hizkuntzaren arnasa - Amuriza, Miren; Tokero, Julen; Pirritx, Porrotx eta Marimotots (Donostia : Elkar : Katxiporreta, 2016)
Porrotxek itomena sentitzen du batzuetan, euskaraz aritu ezin duen lekuetan.
0-4 urte (urdina)
Letra larria
Keywords: Album ilustratuak; Pailazoak -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Emozioak eta sentimenduak -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura