Porrotx : hizkuntzaren arnasa / [testua, Miren Amuriza ; marrazkiak, Julen Tokero Alvarez] - Amuriza, Miren (Nor gara? (Elkar / Katxiporreta), 2016)
Porrotxek itomena sentitzen du batzuetan, euskaraz aritu ezin duen lekuetan.