Pupu eta Lore : ikusi-makusi - Amuriza, Miren; Tokero, Julen; Pirritx, Porrotx eta Marimotots (Donostia : Elkar : Katxiporreta, 2016)
Pupu eta Lorek jostailu berri bat dute, euskararekin olgetan irakatsiko digute.
0-4 urte (urdina)
Letra larria
Keywords: Album ilustratuak; Pailazoak -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Mintzaira -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura