Pupu eta Lore : ikusi-makusi / [Pirritx, Porrotx eta Marimotots ; testua, Miren Amuriza Plaza ; marrazkiak, Julen Tokero Alvarez] - Amuriza, Miren (Nor gara? (Elkar / Katxiporreta), 2016)
Pupu eta Lorek jostailu berri bat dute, euskararekin olgetan irakatsiko digute.