Pirritx : hizkuntza zer ote? / [testua, Miren Amuriza Plaza ; marrazkiak, Julen Tokero Alvarez] - Amuriza, Miren (Nor gara? (Elkar / Katxiporreta), 2016)
Pirritxek hizkuntza bat darama maletan, zabaldu eta ikusi zer dagoen bertan!