Jadezko dragoia - Santos, Julio; Pérez, Patricia; Olano, Antton ([Donostia] : Xarpa Books, 2018)
Kaixo! Txano dut izena, eta anaia biki bat dut: Oscar. Badakizu non hasten den istorio hau? Txinako urrutiko monasterio batean. Han, jadezko dragoi bitxi batek eta hari buruzko kondairak mendeak zeramatzaten soto ilun batean ahaztuta. Behin, lurrikara gogor batek astindu zuen Txinako inguru hura, eta erreskate-taldekoak monasteriora iritsi zirenean, osorik aurkitu zuten, mirariz, dragoia. Patuak hala nahita, Twin Cityra iritsi zen halako batean dragoia, eta guk, nahi gabe, 800 urteko misterio baten erdian aurkitu genuen geure burua. Abentura hau bizitzera gurekin etorri nahi?
8 urtetik aurrera (gorria)
El dragón de Jade
Keywords: Misterioa; Abenturak -- Eleberriak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura