Maxi operazioa / ilustrazioak, Patricia Pérez ; testua, Julio Santos ; [itzulpena, Antton Olano] - Santos, Julio (Txano eta Oscar anaien abenturak (Xarpa Books), 2019)
Kaixo! Txano dut izena, eta anaia biki bat dut: Oscar. Gure lagun onenak diren Raul eta Soniari meteorito berde batek telepata bihurtu gintuela esan genienean, zeharo txundituta geratu ziren. Eta hasierako harridura gaindituta, badakizu zer izan zen burura etorri zitzaien lehenengo gauza? Kuartel nagusi bat behar genuela! Bien bitartean, desagertutako txakurren kasuaren zurrunbiloan harrapatuta zegoen Twin City. Zer ikustekorik zuen gauza batek bestearekin? Ikusiko duzunez, handia... Baina zergatik ez duzu liburua irekitzen eta zerorrek deskubritzen?