Super patata : supersuperpatata / [gidoia eta marrazkiak, Artur Laperla ; itzultzailea, Esther Lopez Epelde] - Laperla, Artur (Mamut nire lehen komikia, 2019)
Kortex ikerketa ultraurreratuen zentroan, Arrosa eta Molekula irakasleak izututa daude, eta ez dute Superpatatari laguntza eskatu beste erremediorik. Beren esperimentuetan euli erraldoiak sortu dituzte nahi gabe. Euliak 13. sektorean giltzaperatu dituzte, baina, noiz arte?