Super patata : torloju irakaslearen robotak - Laperla, Artur; Lopez Epelde, Esther (Barcelona : Bang, 2019)
Superpatatari norbaiten erreskatera joateko deitu diote berriz. Oraingoan saltoki-gune bateko bezeroak izutzen ari den robot arraro bati egin beharko dio aurre. Baina, nondik atera da robot bitxi hori? Nork kontrolatzen du? Argituko al ditu Superpatatak misterio horiek guztiak?
6 urtetik aurrera (urdina)
Letra larria
Keywords: Komikiak; Haur eta Gazteentzako Literatura