Super patata : torloju irakaslearen robotak / [gidoia eta marrazkiak, Artur Laperla ; itzultzailea, Esther Lopez Epelde] - Laperla, Artur (Mamut nire lehen komikia, 2019)
Superpatatari norbaiten erreskatera joateko deitu diote berriz. Oraingoan saltoki-gune bateko bezeroak izutzen ari den robot arraro bati egin beharko dio aurre. Baina, nondik atera da robot bitxi hori? Nork kontrolatzen du? Argituko al ditu Superpatatak misterio horiek guztiak?