Super patata : malezia maltzurraren mendekua - Laperla, Artur; Lopez Epelde, Esther (Barcelona : Bang, 2019)
Lorik egin ezin duen oilasko bat, mendekua, mandrilez osaturiko armada bat, Olibia Perdigoi xarmagarriaren bahiketa eta, hori guztia gutxi balitz bezala, Trufa txakurtxoa etengabe jauzika eta zaunkaka. Gai izango al da Superpatata dena konpontzeko?
6 urtetik aurrera (urdina)
Letra larria
Keywords: Komikiak; Haur eta Gazteentzako Literatura