Super patata : malezia maltzurraren mendekua / [gidoia eta marrazkiak, Artur Laperla ; itzultzailea, Esther Lopez Epelde] - Laperla, Artur (Mamut nire lehen komikia, 2019)
Lorik egin ezin duen oilasko bat, mendekua, mandrilez osaturiko armada bat, Olibia Perdigoi xarmagarriaren bahiketa eta, hori guztia gutxi balitz bezala, Trufa txakurtxoa etengabe jauzika eta zaunkaka. Gai izango al da Superpatata dena konpontzeko?