Super patata : denboraren ataritxoa - Laperla, Artur; Lopez Epelde, Esther (Barcelona : Bang, 2019)
Asko ikertu eta proba ugari egin dituzten arren, munduko zientzialari nagusiek ez dute lortu Supermaxentzako eta Maltzur doktorearen gainerako biktimentzako izpi despatatatzailea sortzea. Konponbide bakarra Superpatatak iraganera bidaiatzea eta historia aldatzea da. Itzuliko al da, azkenean, Supermax?
6 urtetik aurrera (urdina)
Letra larria
Keywords: Komikiak; Haur eta Gazteentzako Literatura