Super patata : denboraren ataritxoa / [gidoia eta marrazkiak, Artur Laperla ; itzultzailea, Esther Lopez Epelde] - Laperla, Artur (Mamut nire lehen komikia, 2019)
Asko ikertu eta proba ugari egin dituzten arren, munduko zientzialari nagusiek ez dute lortu Supermaxentzako eta Maltzur doktorearen gainerako biktimentzako izpi despatatatzailea sortzea. Konponbide bakarra Superpatatak iraganera bidaiatzea eta historia aldatzea da. Itzuliko al da, azkenean, Supermax?