Super patata : zort III.a, errege estralurtarra - Laperla, Artur; Lopez Epelde, Esther (Barcelona : Bang, 2019)
Benetako ontzi estralurtar bat heldu da Lurrera lehen aldiz. Zort III.a Bare errege Izugarriaren ontzia da, ordea. Gure planetatik oroigarri oso berezi bat eramateko asmoa du, Txikitxo bere robot leialaren laguntzarekin. Zorionez, Superpatata, nahi gabe ere, behar den lekuan egoten da beti.
6 urtetik aurrera (urdina)
Letra larria
Keywords: Komikiak; Haur eta Gazteentzako Literatura