Super patata : zort III.a, errege estralurtarra / [gidoia eta marrazkiak, Artur Laperla ; itzultzailea, Esther Lopez Epelde] - Laperla, Artur (Mamut nire lehen komikia, 2019)
Benetako ontzi estralurtar bat heldu da Lurrera lehen aldiz. Zort III.a Bare errege Izugarriaren ontzia da, ordea. Gure planetatik oroigarri oso berezi bat eramateko asmoa du, Txikitxo bere robot leialaren laguntzarekin. Zorionez, Superpatata, nahi gabe ere, behar den lekuan egoten da beti.