Gixela nire laguna da - Kazabon, Antton; Mutuberria, Maite ([Amorebieta-Etxano] : Ibaizabal, 2017)
Usaimen eta entzumen oso finak ditu Gixelak. Gauzak ukitzea asko gustatzen zaio. Haren liburuak puntutxoz beterik daude. Batzuetan triste egoten da. Ba al dakizu zergatik?
3 urtetik aurrera (urdina)
Keywords: Itsuak; Adiskidetasuna; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak