Musuen etxea - Bielinsky, Claudia; Iñurrieta, Uxoa ([Amorebieta-Etxano] : Ibaizabal, 2017)
Hartzatxoa musu bila ari da etxe osoan zehar. Lagunduko al diozu? Ireki ateak zabaldu errezelak, jaso alfonbrak... eta ezagutu etxeko biztanle guztiak! Ongi etorri musuen etxera!
0-4 urte (urdina)
Azal hegalak ditu
Keywords: Animaliak; Jolas-liburuak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Muxuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak