Musuen etxea / Claudia Bielinsky ; [itzultzailea, Uxoa Iñurrieta Urmeneta] - Bielinsky, Claudia (Aurkitu (Ibaizabal), 2017)
Hartzatxoa musu bila ari da etxe osoan zehar. Lagunduko al diozu? Ireki ateak zabaldu errezelak, jaso alfonbrak... eta ezagutu etxeko biztanle guztiak! Ongi etorri musuen etxera!