Ez! esan zuen zalduna - Rowland, Lucy; Hindley, Kate; Santxez Munain, Amets; Bakun Itzulpen eta Argitalpen Zerbitzuak ([Euba] : Ibaizabal, 2019)
Ned zalduntxoa oso jatorra da, eta beti esaten du "BAI" irribarrez. Harik eta egun batean esaten duen arte... "EZ!". Baina herensuge bakarti batek bere laguna izateko eskatzean, Ned ez da berehalakoan erabakitzeko gai. Zer egingo du? esango du? Ala agian esango du... "BAI"?
5 urtetik aurrera (urdina)
Keywords: Album ilustratuak; Zaldunak eta zalduntza -- -Ipuinak -- -Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura