Elmer eta ostadarra / David McKee ; itzultzailea, Antton Olano - McKee, David (1935-2022) (Elmer (Erein), 2018)
Elmer triste jarri da ostadarrak koloreak galdu dituela ikusi duenean. Beti bezala, Elmer prest dago laguntzeko, baina zer gertatuko da berarekin, ostadarrari ematen badizkio bere koloreak? Eskuzabaltasunari buruzko ipuin klasiko horietako bat dugu "Elmer eta ostadarra".