Safariko misioa - Stevenson, Steve; Turconi, Stefano; Arana, Aitor (Bilbo : Mezulari, 2017)
Egundoko sena du eta detektibea izan nahi du. Munduan zehar ibili ohi da bere lehengusu Larry baldarrarekin. Etxezain leialarekin eta Watson katuarekin. Misteriorik korapilatsuenak argitzeko.Afrikako sabanan jirafa zuri bat desagertu da, ale bitxia da eta masaiek jainko moduan gurtzen dute. Agatha eta Larry Mistery lehengusu-lehengusinak Afrikara joango dira beste abentura bat bizitzeko, eta han, lehengusina safari-gidariaren eskutik, jirafa bitxia bahitu duen ehiaztariaren atzetik ibiliko dira...
10 urtetik aurrera (berdea)
Missione safari
Keywords: Detektibeak -- Eleberriak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Lagun-taldeak -- Eleberriak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Misterioa; Haur eta Gazteentzako Literatura