Nafarroako geografiaren DVDa - Pérez Equiza, María Cruz; Valenciano Plaza, José Luis ([Iruñea] : Nafarroako Gobernua, Hezkuntza Departamentua, 2004)
Nafarroako Geografia DVDa lan multimedia da, DBHko eta Batxilergoko irakasleei curriculumeko edukiak aurkitzen laguntzeko sortua; ikasleek ere baliagarri izanen dute ikasketa autonomoan. Horrez gain Nafarroako Geografía honek edozein pertsona jakinzaleri bide emanen dio modu erraz eta zehatzean Nafarroako geografiaren alderdi fisiko, sozial eta ekonomiko aberats eta aldakorren berri jakiteko. DVD honek, hartarako, testuak, mapa kontzeptualak, grafikoak, irudiak, argazkiak eta mapa geografikoak erabiltzen ditu. Bost gai bloke handitan antolatua dago. Ondoren bloke bakoitza beste zenbait atal eta azpi-ataletan banatzen da.
Aurkezpena exekutatu ahal izateko, PowerPointa programa (Microsoft) eta DVD irakurgailu bat eduki behar dituzu ordenadorean. DVD unitatea D unitatean instalatu behar da, horrela Nafarroako Geografia DVD erabilgarria izango da Windows bertsio guztietan (98, 2000 eta xp).
Keywords: Nafarroa- -- Geografia; Erreferentzia-materialak