Nafarroako geografiaren DVDa / [egilea, Mª Cruz Pérez Equiza ; tratamendu informatikoa, Jose Luis Valenciano-Plaza ; karpetaren diseinua, Asís Bastida] - Pérez Equiza, María Cruz (Chipi-Txapa. Sail monografikoa, 2004)
Nafarroako Geografia DVDa lan multimedia da, DBHko eta Batxilergoko irakasleei curriculumeko edukiak aurkitzen laguntzeko sortua; ikasleek ere baliagarri izanen dute ikasketa autonomoan. Horrez gain Nafarroako Geografía honek edozein pertsona jakinzaleri bide emanen dio modu erraz eta zehatzean Nafarroako geografiaren alderdi fisiko, sozial eta ekonomiko aberats eta aldakorren berri jakiteko. DVD honek, hartarako, testuak, mapa kontzeptualak, grafikoak, irudiak, argazkiak eta mapa geografikoak erabiltzen ditu. Bost gai bloke handitan antolatua dago. Ondoren bloke bakoitza beste zenbait atal eta azpi-ataletan banatzen da.