Matematika Gizarte Zientzietara aplikatua (arazo-egoera) - Beriain, Santiago; IRALE (Dolaretxe) (Bilbo : Irale, 2019)
Batxilergoko 2. mailako "Matematika Gizarte Zientzietara aplikatua" gairako ariketak.
Batxilergoa, 2.maila
Keywords: Baliabide digitalak; IRALEren materialak; Curriculumeko baliabideak; EIMAk onetsitako materialak; Arazo-egoerak; Unitate didaktikoak