Matematika Gizarte Zientzietara aplikatua (arazo-egoera) / Santiago Beriain - Beriain, Santiago (IRALE (2018-2019 ikasturtea), 2019)
Batxilergoko 2. mailako "Matematika Gizarte Zientzietara aplikatua" gairako ariketak.