Salburua, gure urmael kuttuna! - Acero Gastón, Isabel; IRALE (Gasteiz) (Gasteiz : Irale, 2019)
Gure hiriak ondare natural aberatsa du inguruan, eta hori ezagutzea ezinbestekoa zaigu. Ingurugiroa ezagutzea, zaintzea eta babestea funtsezkoa da. Ikasleek ingurugiroarekiko ardura hartu behar dute.
2019/06/11
Lehen Hezkuntza, 5. eta 6. mailak
2019/06/11
Keywords: Baliabide digitalak; IRALEren materialak; Curriculumeko baliabideak; EIMAk onetsitako materialak