Salburua, gure urmael kuttuna! / Isabel Acero Gastón - Acero Gastón, Isabel (IRALE (2018-2019 ikasturtea), 2019)
Gure hiriak ondare natural aberatsa du inguruan, eta hori ezagutzea ezinbestekoa zaigu. Ingurugiroa ezagutzea, zaintzea eta babestea funtsezkoa da. Ikasleek ingurugiroarekiko ardura hartu behar dute.