Jira Bira 5: Euskara: Lehen Hezkuntza : parra-parra hizketan - Romano Domínguez, María Luisa; Umerez, Nekane; Umerez, Nekane (Euba : Ibaizabal, 1996)
Honako kaset hau JIRA-BIRA proiektu didaktikoaren barruan kokatzen da, Lehen Hezkuntzko Lehen Zikloan hain zuzen ere. Proiektu hau Euskara bigarren hizkuntza gisa lantzera zuzendua dago eta beronen barruan kaset hau argitaratu dugu material osagarri eta lagungarri izan dadin. Abesti hauek JIRA-BIRA 5 ikaslearen liburuan eta JIRA-BIRA Gida 5 irakaslearen gidaliburuan ageri dira: liburuan hitzak eta marrazkiak ageri dira; gida-liburuan, berriz, abestien hitzez gainera diseinu ritmikoa eta musika ere agertzen dira.
1. aldea: Anbulatorioak; Sorpresa nazkagarria; Hanburgeserian; Dentistarenganaez, mesedez; Planetarium-era ikustaldia; Zerua eta zorua; Txapelketa; Igerilari ausarta; Erosketak egiten; Kobazulo misteriotsua; Xerlo eta Amaiaren zalantza; Maskota berria-- 2. aldea: Telefono deia; Arrantza astuna; Asmatzailea; Jo ta ke lanean; 008 SOS deiak; Tramankulua; Hauteskundeak; Zaldun makala; Kontsulta egiten; Gizon hegalaria; Herriko jendea; Ahots ezezaguna
1996
Keywords: Haur-kantak; Curriculumeko baliabideak; EIMAk onetsitako materialak