Jira-Bira 4: Ipuinak: Euskara: Lehen Hezkuntza - Romano Domínguez, María Luisa; Ruiz Goñi, Susana; Barruetabeña Barruetabeña, Sabin; Umerez, Nekane (Euba : Ibaizabal, 1996)
"Jira-Bira 4, Ipuinen kaseta" JIRA-BIRA proiektu didaktikoaren barruan kokatzen da, Lehen Hezkuntzko Lehen Zikloan hain zuzen ere. Proiektu hau Euskara bigarren hizkuntza gisa lantzera zuzendua dago eta beronen barruan kaset hau argitaratu dugu material osagarri eta lagungarri izan dadin. Ipuinen bildumatxo hau egiteko jenero honetak autore klasikoetara jo dugu. Besteak beste idazle hauen ipuinak sartu ditugu: Kirikiño, Felix Bilbao, J. Mª Satrustegi, Mikel Zarate, eta abar.
1. aldea: Honelakoak gara; Gorputzaren funtzioak; Osasuntsu bizi gara; Non bizi gara?; Landareak eta animaliak; Zerura begira -- 2. aldea: Ura, airea eta lurra; Jendea eta lanbideak; Euskal Herritik Euskal Herrira; Garraioak eta komunikabideak; Elkarrekin bizi gara; Gure iragana
1996
Keywords: Curriculumeko baliabideak; EIMAk onetsitako materialak