Jira Bira 3: Euskara: Lehen Hezkuntza - Irizar, Juan Carlos; Umerez, Nekane (Euba : Ibaizabal, 1994)
Eskuetan duzun kaset hau JIRA-BIRA proiektu didaktikoaren barruan kokatzen da, Lehen Hezkuntzko Lehen Zikloan hain zuzen ere. Proiektu hau Euskara bigarren hizkuntza gisa lantzera zuzendua dago eta beronen barruan kaset hau argitaratu dugu material osagarri eta lagungarri izan dadin. Abesti hauek JIRA-BIRA 3 ikaslearen liburuan eta JIRA-BIRA Gida 3 irakaslearen gidaliburuan ageri dira: liburuan hitzak eta marrazkiak ageri dira; gida-liburuan, berriz, abestien hitzez gainera diseinu ritmikoa eta musika ere agertzen dira.
1. aldea: Honelakoak gara; Gorputzaren funtzioak; Osasuntsu bizi gara; Non bizi gara?; Landareak eta animaliak; Zerura begira -- 2. aldea: Ura, airea eta lurra; Jendea eta lanbideak; Euskal Herritik Euskal Herrira; Garraioak eta komunikabideak; Elkarrekin bizi gara; Gure iragana
1995
Keywords: Haur-kantak; Curriculumeko baliabideak; EIMAk onetsitako materialak