Jira Bira 2: Jo ta ke: Euskara: Lehen Hezkuntza - Romano Domínguez, María Luisa; Ruiz Goñi, Susana; Umerez, Nekane (Euba : Ibaizabal, 1996)
Eskuetan duzun kaset hau JIRA-BIRA proiektu didaktikoaren barruan kokatzen da, Lehen Hezkuntzko Lehen Zikloan hain zuzen ere. Proiektu hau Euskara bigarren hizkuntza gisa lantzera zuzendua dago eta beronen barruan kaset hau argitaratu dugu material osagarri eta lagungarri izan dadin. Elkarrizketatxo hauen testua JIRA-BIRA 2 ikaslearen liburuan eta JIRA-BIRA 2 Gida irakaslearen gidaliburuan ageri dira: liburuan hitzak eta marrazkiak ageri dira; gida-liburuan, berriz, abestien hitzez gainera diseinu ritmikoa eta musika ere agertzen dira.
1. aldea: Zenbat zarete?; Peru eta Jaione; Hau bai ispilu xelebrea!; Kalez kale; Herrian eta hirian; Gabonetan zer egiten dut?; Olentzero eta Erregeak; Zer daramazu...?; Gure maskotak -- 2. aldea: Animaliak zoraturik; Nor da nor?; Bidaia bat egitera; ; Zer esaten duzu?; Erosketak egiten; Janariak; jolasteko gauzak; Zer daukat etxean?; Ez dakit patinekin ibiltzen; Izenak idazten; Burutik jota nago...; Martzianoa dator; Zelako eguna!; Asteko egunak
1996
Keywords: Curriculumeko baliabideak; EIMAk onetsitako materialak