Jira Bira 2: Euskara: Lehen Hezkuntza - Irizar, Juan Carlos; Umerez, Nekane (Euba : Ibaizabal, 1994)
Eskuetan duzun kaset hau JIRA-BIRA proiektu didaktikoaren barruan kokatzen da, Lehen Hezkuntzko Lehen Zikloan hain zuzen ere. Proiektu hau Euskara bigarren hizkuntza gisa lantzera zuzendua dago eta beronen barruan kaset hau argitaratu dugu material osagarri eta lagungarri izan dadin. Abesti hauek JIRA-BIRA 2 ikaslearen liburuan eta JIRA-BIRA Gida 2 irakaslearen gidaliburuan ageri dira: liburuan hitzak eta marrazkiak ageri dira; gida-liburuan, berriz, abestien hitzez gainera diseinu ritmikoa eta musika ere agertzen dira.
1. aldea: Elkarrekin bizi gara; Osasuntsu bizi gara; Herria eta hiria; Neguko jaiak eta ohiturak; Etxabereak; Basapiztiak -- 2. aldea: Gure ingurua; Loreak eta landareak; Makinak eta tresnak; Asmakuntzak; Eguna eta gaua; Uda iritsi zaigu
1994
Keywords: Haur-kantak; Curriculumeko baliabideak; EIMAk onetsitako materialak