Jira-Bira 1: Ipuinak: Euskara: Lehen Hezkuntza - Romano Domínguez, María Luisa; Ruiz Goñi, Susana; Umerez, Nekane (Euba : Ibaizabal, 1995)
"Jira-bira 1, Ipuinen kasetea" JIRA-BIRA proiektu didaktikoaren barruan kokatzen da, Lehen Hezkuntzko Lehen Zikloan hain zuzen ere. Proiektu hau Euskara bigarren hizkuntza gisa lantzera zuzendua dago eta beronen barruan kaset hau argitaratu dugu material osagarri eta lagungarri izan dadin. Ipuin hauen irudiak JIRA-BIRA 1 ikaslearen liburuan eta JIRA-BIRA 1 Gida irakaslearen gidaliburuan ageri dira: liburuan hitzak eta marrazkiak ageri dira; gida-liburuan, berriz, abestien hitzez gainera diseinu ritmikoa eta musika ere agertzen dira.
1. aldea: Txerritxo argalaren bihurrrikeriak; Inaxi sagutxoa; Muxikako musikariak; Sorgina eta zalduna; Maite eta katu botaduna; Azerikumea eta oilo azkarra -- 2. aldea:Frutadun etxea; Hazi bitxiak; Pinotxo igerilekuan; Kosme eta lorontzia; Sagutxo harroa; Bixente marinela
1995
Keywords: Curriculumeko baliabideak; EIMAk onetsitako materialak