Ku-ku! Nor zara zu? - Kawamura, Yayo; Santxez Munain, Amets; Bakun Itzulpen eta Argitalpen Zerbitzuak (Donostia : Ttarttalo, 2019)
Liburu dibertigarri honek zulotxo harrigarriak ditu. Begiratu! Ea asmatzen duzun zer animalia dauden zuloen atzean! Animaliazale txiki guztientzat.
2 urtetik aurreara (urdina)
Kuckuck, wer bist du?
Letra larria
Liburu trokelatua
Keywords: Animaliak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak