Ku-ku! Nor zara zu? / [testua eta ilustrazioak] Yayo Kawamura ; [itzulpena, Amets Santxez (Bakun SL)] - Kawamura, Yayo (Ttarttalo, 2019)
Liburu dibertigarri honek zulotxo harrigarriak ditu. Begiratu! Ea asmatzen duzun zer animalia dauden zuloen atzean! Animaliazale txiki guztientzat.