Jira Bira 1: Jo ta ke: Euskara: Lehen Hezkuntza - Romano Domínguez, María Luisa; Ruiz Goñi, Susana; Umerez, Nekane (Euba : Ibaizabal, 1996)
Eskuetan duzun kaset hau JIRA-BIRA proiektu didaktikoaren barruan kokatzen da, Lehen Hezkuntzko Lehen Zikloan hain zuzen ere. Proiektu hau Euskara bigarren hizkuntza gisa lantzera zuzendua dago eta beronen barruan kaset hau argitaratu dugu material osagarri eta lagungarri izan dadin. Elkarrizketatxo hauen testua JIRA-BIRA 1 ikaslearen liburuan eta JIRA-BIRA 1 Gida irakaslearen gidaliburuan ageri dira: liburuan hitzak eta marrazkiak ageri dira; gida-liburuan, berriz, abestien hitzez gainera diseinu ritmikoa eta musika ere agertzen dira.
1. aldea: Izeko dator; Nire familia; Medikuarengana; Ospitalean nago; Jolastera noa; Gure herria; Erregeak datoz; Gabonetako gauzak; Baserrian gaude; Nire lagunak dira -- 2. aldea:Zooparkean; Ezkutaketan; Ahaztu egin zait; Munduko handiena; Frutategian nago; Trena nahi dut; Zerezkoak dira?; Hozkailua apurtu zait; Zenbat daude?; Noiz irten dira?; Bakoitzari berea
1996
Keywords: Curriculumeko baliabideak; EIMAk onetsitako materialak