Jira Bira 1: Euskara: Lehen Hezkuntza - Irizar, Juan Carlos; Umerez, Nekane (Euba : Ibaizabal, 1994)
Eskuetan duzun kaset hau JIRA-BIRA proiektu didaktikoaren barruan kokatzen da, Lehen Hezkuntzko Lehen Zikloan hain zuzen ere. Proiektu hau Euskara bigarren hizkuntza gisa lantzera zuzendua dago eta beronen barruan kaset hau argitaratu dugu material osagarri eta lagungarri izan dadin. Abesti hauek JIRA-BIRA 1 ikaslearen liburuan eta JIRA-BIRA 1 Gida irakaslearen gidaliburuan ageri dira: liburuan hitzak eta marrazkiak ageri dira; gida-liburuan, berriz, abestien hitzez gainera diseinu ritmikoa eta musika ere agertzen dira.
1. aldea: Familia eta lagunak; Gorputza eta osasuna; Herria eta hiria; Gabonak; Nire animaliak; Mendiko animaliak -- 2. aldea: Nire ingurua; Loreak eta landareak; Makinak eta tresnak; Asmakuntzak; Argia eta iluna; Oporrak
1994
Keywords: Haur-kantak; Curriculumeko baliabideak; EIMAk onetsitako materialak