Batxilergoko curriculum dekretua : 127/2016 dekretua, irailaren 6koa - Euskadi. Hezkuntza, Unibertsitate eta Ikerketa Saila (Vitoria-Gasteiz : Euskal Herriko Agintaritzaren Aldizkaria, 2016)
127/2016 DEKRETUA, irailaren 6koa, Batxilergoko curriculuma zehaztu eta Euskal AutonomiaErkidegoan ezartzekoa. (EHAA
Keywords: Irakaskuntza -- Antolakuntza; Hezkuntza-sistema -- Euskadi; Hezkuntzako dokumentu ofizialak (EAE); Baliabide digitalak