Batxilergoko curriculum dekretua : 127/2016 dekretua, irailaren 6koa / Hezkuntza, Hizkuntza Politika eta Kultura Saila (Euskal Herriko Agintaritzaren Aldizkaria, 2016)
127/2016 DEKRETUA, irailaren 6koa, Batxilergoko curriculuma zehaztu eta Euskal AutonomiaErkidegoan ezartzekoa. (EHAA,