Oinarrizko Hezkuntzaren curriculum dekretua : 236/2015 dekretua, abenduaren 22koa - Euskadi. Hezkuntza, Hizkuntza Politika eta Kultura Saila (Vitoria-Gasteiz : Eusko Jaurlaritzaren Argitalpen Zerbitzu Nagusia = Servicio Central de Publicaciones del Gobierno Vasco, 2015)
236/2015 DEKRETUA, abenduaren 22koa, Oinarrizko Hezkuntzaren curriculuma zehaztu eta Euskal Autonomia Erkidegoan ezartzen duena.
Keywords: Irakaskuntza -- Antolakuntza; Hezkuntza-sistema -- Euskadi; Oinarrizko Hezkuntza - Curriculum dekretuak -- Euskadi (Autonomia Erkidegoa); Hezkuntzako dokumentu ofizialak (EAE); Baliabide digitalak