Haur Hezkuntzako curriculum dekretua : 237/2015 Dekretua, abenduaren 22koa - Euskadi. Hezkuntza, Unibertsitate eta Ikerketa Saila (Vitoria-Gasteiz : Eusko Jaurlaritzaren Argitalpen Zerbitzu Nagusia = Servicio Central de Publicaciones del Gobierno Vasco, 2016)
237/2015 DEKRETUA, abenduaren 22koa, Haur Hezkuntzako curriculuma zehaztu eta EuskalAutonomia Erkidegoan ezartzekoa.
Keywords: Hezkuntza-sistema -- Euskadi; Hezkuntzako dokumentu ofizialak (EAE); Irakaskuntza -- Antolakuntza; Baliabide digitalak