Haur Hezkuntza. Urteko programazioa egiteko gida - Euskadi. Hezkuntza, Hizkuntza Politika eta Kultura Saila; Euskadi. Hezkuntza, Hizkuntza Politika eta Kultura Saila (Vitoria-Gasteiz : Eusko Jaurlaritzaren Argitalpen Zerbitzu Nagusia)
Eskuartean duzun dokumentu honek eskolako urteko programazioa sortzerakoan gida lagungarria izatea du helburu. Indarrean dagoen 237/2015 dekretua du marko legaltzat. Bertan finkatzen diren zutabe garrantzitsuenak jada eskolako curriculumprogramazioan jasoak izango dira.
Haur Hezkuntza
Keywords: Curriculumaren garapena; Curriculumeko baliabideak; Baliabide digitalak