Haur Hezkuntza. Urteko programazioa egiteko gida / Hezkuntza Saila
Eskuartean duzun dokumentu honek eskolako urteko programazioa sortzerakoan gida lagungarria izatea du helburu. Indarrean dagoen 237/2015 dekretua du marko legaltzat. Bertan finkatzen diren zutabe garrantzitsuenak jada eskolako curriculumprogramazioan jasoak izango dira.