Paristik natorren artista bat naiz ni... euskal musika-tresnak deskribatzen: [Unitate didaktikoa - Lehen Hezkuntza] - Berritzegune Nagusia; Euskadi. Hezkuntza Saila (Bilbo : Berritzegune Nagusia)
Batez ere euskara arloa lantzeko eta, aldi berean, arte-hezkuntza etamusika jorratzeko sekuentzia honetan, gure kulturaren ezaugarri direnmusika-tresnen ezaugarrien munduan murgilduta, deskripzio subjektiboaklanduko dituzte ikasleek. Deskripzioen bidez, sormena lagun, ingurukoobjektuak nolakoak diren txukun eta modu aberatsean adieraztekoproposamen didaktikoa da hau.
LMH, 5. maila
Keywords: Baliabide digitalak; Curriculumeko baliabideak; Eduki digital didaktikoak