Elkar ezagutzeko elkarrizketa bat : [Unitate didaktikoa - Helduen Hezkuntza] / Berritzegune Nagusia
Gure inguruko pertsonekin hitz egitea hizkuntza- eta gizarte-eremukojarduera bat da. Solasaldi libreek eta elkarrizketa arautuek elkarrenezagutza sustatzen dute, eta gizartean sortzen den informazioa eskuragojartzen digute.