Zer telefono-konpainia aukeratuko dut gutxiago ordaintzeko? : [Unitate didaktikoa - Helduen Hezkuntza] - Berritzegune Nagusia; Euskadi. Hezkuntza Saila (Bilbo : Berritzegune Nagusia)
Teknologia berriak gero eta gehiago ageri dira gaur egungo gizartean.Telefono mugikorrak, Interneterako sarbidea, sare sozialak eta abarrakgizartean elkarri eragiteko era aldatzen ari dira, baita konpetentziak etatrebetasunak eskuratzeko modua ere. Gainera, garrantzia ere ari dirahartzen aisialdiaren eta denbora librearen eremuan.Hori ez da doakoa, ordea, kontsumitzaileontzat. Enpresa batzuentzat(telefono-konpainientzat, esaterako), diru-sarrera iturri ikaragarria da. Izanere, telefono-konpainiak etekin izugarri handiak izaten ari dira gurekontsumoaren kontura.Amaigabea dirudien telefonia-eskaintzen sorta eta estrategia komertzialerasokorrak ez dira batere lagungarriak izaten. Unitate honetan eskaintzahoriek landuko ditugu gure premietara zein egokitzen den erabaki ahalizateko.
Helduen Hezkuntza - III. Gradua - 1 Modulua
Keywords: Helduen Hezkuntza - Zientzia eta Matematika esparrua; Curriculumeko baliabideak; Baliabide digitalak