EAEko ikasleen euskararen erabilera eskola-giroan (2011-2015) : Arrue Proiektua : txosten exekutiboa = Uso del euskera por el alumnado en el entorno escolar de la CAPV (2011-2015) : Proyecto Arrue : informe ejecutivo - Martínez de Luna Pérez de Arriba, Iñaki; Suberbiola, Pablo; Euskadi. Argitalpen Zerbitzu Nagusia; Euskadi. Hezkuntza Saila (Vitoria-Gasteiz : Eusko Jaurlaritzaren Argitalpen Zerbitzu Nagusia, 2018)
Euskadiko ikasleen eskola giroko euskararen erabilera jasotzen duen Arrue Ikerketa aurkezten da. 2015eko Arrue ikerketaren datuak Ebaluazio Diagnostikoa probaren baitan jaso dira, Lehen Hezkuntzako 4. Mailako eta Derrigorrezko Bigarren Hezkuntzako 2. Mailako ikasleen artean.
Badu, gainera, bere atari eta orrialde propioekin, testu bera behekoz gain gaztelaniaz.
Keywords: Euskara -- Erabilera; Hezkuntza elebiduna; Soziolinguistika; Hezkuntzako dokumentu ofizialak (EAE); Monografiak; Baliabide digitalak