EAEko ikasleen euskararen erabilera eskola-giroan (2011-2015) : Arrue Proiektua : txosten exekutiboa = Uso del euskera por el alumnado en el entorno escolar de la CAPV (2011-2015) : Proyecto Arrue : informe ejecutivo / [egileak, Iñaki Martinez de Luna Perez de Arriba, Pablo Suberbiola Unanue] - Martínez de Luna Pérez de Arriba, Iñaki (Eusko Jaurlaritzaren Argitalpen Zerbitzu Nagusia, 2018)
Euskadiko ikasleen eskola giroko euskararen erabilera jasotzen duen Arrue Ikerketa aurkezten da. 2015eko Arrue ikerketaren datuak Ebaluazio Diagnostikoa probaren baitan jaso dira, Lehen Hezkuntzako 4. Mailako eta Derrigorrezko Bigarren Hezkuntzako 2. Mailako ikasleen artean.