Erlaxatzen ikasten : erlaxazio eta masaje hastapenak: [Unitate didaktikoa - Lehen Hezkuntza] / Berritzegune Nagusia
Gaur egungo gizartea estresatuta bizi bada ez da gutxiagorako gure ikasleek jasaten dutena.Ikasleek erlaxatzen ikastea ez da jarduera erraza, baina argi dago erlaxazioaren inguruko dinamikak gazteetatik sortzen baditugu aurrerantzean errazago suertatuko zaiela holako ariketak egitea.Ikasleentzat gorputz heziketa arloan lasaitasuna, isiltasuna eta mugimendueza eskatzen duten ekintzak lantzea ez da erraza. Imajinazioa eta joko ludikoa izango dira, haien inplikazioa lortzeko erabiliko ditugun tresnak.